ALVERTENCIAS PARA USUARIOS

Esta página recoge las experiencias y opiniones subjetivas de su autor. La información contenida en él en ningún caso puede considerarse suficiente para acometer las actividades que se describen. El autor no se responsabiliza de las consecuencias que puedan derivarse del mal uso de la información que aquí aparece.

jueves, 21 de mayo de 2009

EL ESCALAFELL 2009



Torna una nova edició de l'Escalafell
El proper dissabte 23 de maig tindrà lloc l’Escalafell 2009, la trobada de competició d’escalada de bloc que se celebra a la “Cantera Biker Bar”, situada a la carretera TV-2126 entre Bellvei i Calafell, al Baix Penedès. Tot plegat organitzat pel Grup de Muntanya Sant Sadurní.
Les inscripcions per participar en aquesta trobada-competició es faran el mateix dissabte al “Biker Bar” i tindran un preu de 10 € per als federats i de 15 € per la resta d'escaladors.
Les eliminatòries es començaran pel matí i per la tarda hi haurà les finals. Per acabar-ho d’adobar, per la nit, cap a les 21 h, hi haurà una competició de llançaments.
A més, els que així ho vulguin, podran quedar-se a acampar i gaudir de la nit amb un petit concert i una sessió a càrrec d’un dj. Per a obtenir més informació podeu consultar el següent blog.
Informació facilitada pel Grup de Muntanya Sant Sadurní
(15/05/09)

1 comentario:

blokfree dijo...

La sesion dj es suspen. no el concert de musica